Ο HCCMA στηρίζει την Πρωτοβουλία της Ακαδημίας Εθελοντισμού “HELPHELLAS” για τη δράση “HELP the PEOPLE”

Με επίσημη επιστολή του ο HCCMA στηρίζει την Πρωτοβουλία της Ακαδημίας Εθελοντισμού “HELPHELLAS” για τη δράση “HELP the PEOPLE”, που αφορά την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού, ο Σύλλογος Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε την πολύτιμη αρωγή μας στην όμορφη προσπάθειά της Ακαδημίας Εθελοντισμού για την ανακούφιση του πληθυσμού από την πρωτόγνωρη πανδημία που απλώνεται τριγύρω μας, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής του.

Ο σύλλογός μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα, έτσι ώστε να παρέχουν τη βοήθειά τους στη διαχείριση προκλήσεων που προκαλούνται από άμεσες η έμμεσες αλλαγές, είτε στην αντιμετώπιση της υπερβολικής ανησυχίας, είτε στην προσαρμογή των νέων δεδομένων καταστάσεων που καλούνται να υπερνικήσουν. Τηρώντας πάντα εχεμύθεια, ασκώντας ενεργητική ακρόαση, διαχωρίζοντας την σκέψη από την πραγματικότητα, μπορούμε να συνεισφέρουμε αποτελεσματικά ώστε ο καθένας να ανακαλύψει τις δυνατότητες και τις κρυμμένες ίσως δεξιότητες του, για να αντεπεξέλθει στη δυσκολία της στιγμής.

Περιπτώσεις που μπορούμε να αναλάβουμε ενδεικτικά είναι:
💎Business coaching, επαγγελματικές προκλήσεις λόγω άμεσων αλλαγών πχ αλλαγή καριέρας, online τρόποι εργασίας κλπ.
💎Life coaching, όπου βρίσκουμε δυνατά σημεία και δεξιότητες για να επιφέρουμε τη γαλήνη και την ηρεμία στην καθημερινότητα και την ισορροπία στις σχέσεις
💎Spiritual coaching, όπου ωθούμε το πνεύμα της δράσης και της συνέπειας στους φοιτητές, αυτοαπασχολούμενους, νοικοκυρές έτσι ώστε να μην παραδοθούν στον κυκεώνα της αδράνειας και της αναβλητικότητας.

Πιστεύουμε στην ανιδιοτελή αρωγή, στην συνεργασία και στο αμέριστο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε αυτή την προσπάθεια για τα καλύτερα αποτελέσματα! Μαζί μπορούμε περισσότερα!!!

Scroll to Top